CAFETARIA WING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Wing. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 2:23 Inmiddels weten we dat de bezorgtijden veel langer is dan wat er van tevoren gezegd wordt. Eten is altijd super! Dat is het lange wachten waard.
4 dec 2022 om 20:19 Snelle bezorging en geweldige wokboxen en spareribs!
3 dec 2022 om 21:51 Had besteld met bezorgen om 18.30 uur en kreeg het bezorgd om 19.20 uur. Ik ga ervan uit dat al je aangeeft 18.30 uur bezorgen ook rond dat tijdstip je de bezorging zou mogen verwachten en niet bijna een uur later.
3 dec 2022 om 19:26 Bezorgtijd zou 1 uur zijn, gelijk na bestelling bevestigingsmail dat het 90 minuten duurt. Uiteindelijk na 130 minuten pas bezorgd. Laatste keer dat wij hier bestellen.
3 dec 2022 om 18:39 Zou binnen 1 uur bezorgd worden maar kwam pas naar meer dan 25 minuten te laat dit is niet de eerste keer en als men belt dan zeggen ze het is druk dan moet je niet aangeven dat het over een uur bij de klant is maar aangeven dat het anderhalf uur duu
2 dec 2022 om 21:28 Vandaag veel later bezorgd dan aangegeven, maar voorgaande keren steeds vroeger bezorgd dus jan gebeuren Verder is het eten altijd warm en goed van kwaliteit ....mijn complimenten
30 nov 2022 om 21:14 Toppie alles
27 nov 2022 om 20:44 Eten was op tijd en zoals altijd heerlijk!
27 nov 2022 om 20:32 Wokbox was lekker. Frietjes mogen wat langer gebakken worden, te zacht/ rauw. Om 15.45 uur bestelling geplaatst voor bezorging om 17.45. Kwamen netjes om 18.00 uur.
26 nov 2022 om 23:24 Zo als altijd…
26 nov 2022 om 21:10 Lange bezorgtijd, karige bicky burger.
26 nov 2022 om 19:13 Duurde 2 uur voor dat t bezorgd werd, weinig friet en niet echt heet. Cheeseburger bakje was niet goed dicht dus nehhhh